25 Haziran 2008 Çarşamba

AĞLAYAN PASTA

Malzemeler:

4 yumurta
1 subardağı şeker
4 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
1 paket çikalata sosu
1 poşet kremşanti( 1 subardağı süt ile hazırlanır)
1,5 subardağı soğuk süt

Yapılışı:

Yumurta ,şeker 5 dakika çırpılır, süt, süt eklenir,un,vanlya, kakao, kabartma tozu ilave edilerek kek hazırlanır.Büyük boy borcam tepsiye konur, 170 derecede fırında pişirilir.Fırından çıkar çıkmaz 1,5 subardağı soğuk süt dökülür, kek dilimlenir.Soğuyan kekin üstüne hazırlanan kremşanti sürülür, en üste de çikolata sosu dökülür.


Hiç yorum yok: