Malzemeler:
4 yumurta
1 subardağı şeker
4 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
1 paket çikalata sosu
1 poşet kremşanti( 1 subardağı süt ile hazırlanır)
1,5 subardağı soğuk süt
Yapılışı:
Yumurta ,şeker 5 dakika çırpılır, süt, süt eklenir,un,vanlya, kakao, kabartma tozu ilave edilerek kek hazırlanır.Büyük boy borcam tepsiye konur, 170 derecede fırında pişirilir.Fırından çıkar çıkmaz 1,5 subardağı soğuk süt dökülür, kek dilimlenir.Soğuyan kekin üstüne hazırlanan kremşanti sürülür, en üste de çikolata sosu dökülür.
25 Haziran 2008 Çarşamba
AĞLAYAN PASTA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder