Malzemeler:
- Tavuk göğüs fleto
- sivri biber
- Domates
- Kekik, karabiber, kimyon, pul biber, tuz
- az sıvıyağ
Yapılışı:
Tavuk fletolar ince kesilir. (Buzlukta biraz bekletilirse veya dolapta donmuş etiniz varsa yarı çözününce daha kolay ve ince kesiliyor.) Tavaya 1-2 kaşık yağ konur, orta ateşte tavuklar karıştırılarak pişirilir.Baharatlar konur. Az domates ve biber doğranır, tavuklara eklenir, bir iki kere çevrilerek, az diri olacak şekilde ( biberler) ocak kapatılır.Tabakta veya ekmek arası servis yapılır
3 yorum:
Nurdancığım yine neler neler yapmışsın,ellerine sağlık canım.Tavuk döner harika,erik hoşafı da çok güzel olmuş.afiyet olsun canım.sevgilerimle...
Neslihancım sağolasın canım.sevgilerimle
Çok teşekkür ediyorum, etkinliğim tarifinizle renklendi..
Sevgiler.. :)
Yorum Gönder