19 Ekim 2008 Pazar

ULUSLAR ARASI ARKADAŞLIK ÖDÜLÜ


Bloglar arası yeni ve güzel bir faaliyet olan ULUSLAR ARASI ARKADAŞLIK ÖDÜLÜ ' ne ,canım kardeşim EDA' cım ( bir demet fesleğen) ve YASEMİN'cim (tatlıkurabiyem) beni de layık görmüş, çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi gönderiyorum meslekdaşıma, çok mutlu oldum...Kurala göre benim de isim vermem gerekiyor, çok güzel insanlarla iletişim kurduğum blog dünyasından tüm arkadaşlarıma bu ödülü vermek isterim aslında...Ama seçebildiklerim şöyle;

akasya kokusu

bülbülün yeri

cahidenin elleri

kelebekli saniyeler

keskinlinin mutfağı

kibele sofrası

nadideli eserler

pasta ve yemek

taze nane

yersofrası

yeşimden tarifler

hayatın kendisi lokantası

nihanay

ve ismini yazamadığım bütün arkadaşlarıma gitsin bu ödül..sevgi ve kardeşlik adına...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

canım tesekkur ederım en kısa surede yayınlayacam optum sevgıler..

CAHİDE dedi ki...

Çok teşekkür ederim arkadaşım.bu ödül beni çok sevindirdi.bundan böyle sende benim vazgeçmeyeceğim arkadaşlarımdan biri oldun.kendine iyi bak gönlü güzel insan..

Adsız dedi ki...

profiterolu sormuşsun;
içine normalde sade krema konulur ama benimki aceleye geldiği için kakaolu yaptım.üstünede aynısını döktüm.hamuru önce 200 dereceye koy,şişmeye başlayınca 150 ye düşür yavaş yavaş pişsin.

akasyakokusu dedi ki...

Aaaaa:))
Canım benimmm geldim ben..Azdaha iyiceyim dünden beri.Özledim buraları hergün takılamasamda arayı açmadan geleceğim yine.
Seni çokk seviyorum kocaman öpüyorum..
Dediğin gibi galiba nazar değdi bana.bir yıldır darlanmamıştım bu gece çok darlandım sabahın köründe evi altüst ettim fısfısta bulamadım.
dra gittim ilaç yazdırdım..anlıycan birini atlattım biraz şimdi diğeri başladı..bağrımı kesiyorlar sanki nefes alıp verirken..astım hastasıyım ben:((
neyse gelmişken ne diyecektim ben.canım herşey için çok tşk ediyorum kime ne yazacağım bilemiyorum inan..
şimdi kalkmadan birkaç arkadaşa uğramak istedim..yorumlarımı maile aktarınca iki arkadaşta ödül vermiş bana..ama şimdi senin sayfana girince kendimi gördüm..ve ben listemdeki bütün arkadaşlara ödülümü dağıttım..eğer isim verecek olsaydım başta seni ve egelidenmiskokuları verecektim..son zamanlarda sık görüştüğüm vede görüşmekten keyif aldığım arkadaşlarımdınız..yinede isim vermeden ödülümü herkese dağıtmayı tercih ettim.
canım benim güzelliklerini görmeye tekrar geleceğim yine..belim ve boynum başladı yine ağrımaya..az ve öz gelirsem ağrılar sık tekrarlamaz belki.çok öpüyorum seni tebrik ediyorum..sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

canım benım tesekkur ederım sevgıler yaynldım..

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Canim ablam tebrik ediyorum seni,çok dogru bir karar olmus kalbinin güzelligi,yorumlarin güzelligi yani tek kelimeyle sicacik bir insansin,iyiki de tanimisim...ayrica beni unutmadigin için sana çok tesekkür ediyorum çok mutlu oldum,onurlandirdin beni ve tabi ki duygulandim da sagolasin canim ablam...öpüyorum seni...

Adsız dedi ki...

Canım Arkadaşım,Çok teşekkür ederim benide düşündüğün için.Tüm güzelliklerin devametmesi dileğiyle sevgiler diliyorum, öptüm.www.pastaveyemek.blogcu.com

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Tebrik ederim canım. Dostlukların daim olmasını dilerim.

Sevgiler...

keskinli dedi ki...

canim ablacim cok tesekkür ederim benide bu ödüle layik gördügün icin
bende seni tebrik ederim cok duygulandim en kisa zamanda dagitirim bende insallah
mesajlöarini gördüm ama ancak isten gel yemek yap ev isi hafta ici pek gezemiyorum bloglari kocaman öptüm sevgiler

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

Bu kocaman ve benim için yeni şehirde, yeni bir hayat kurmaya çalıştığım şu günlerde, beni yalnız bırakmadığınız için ve bu anlamlı hediyeye benide layık gördüğün için çok teşekkür ederim canım.
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Ödül için çok teşekkür ederim.
Galiba yazmıştım ama emin olamadım.
Tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.

halime dedi ki...

ablacım beni çok mutlu ettin duygulandırdın.ne kadar ince fikirlisin.burdan taaa oralara kadar uzanan yollar dolusu sevgilerimi selamlarımı yolluyorum.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
nezaketin için teşekkür ederim. Sizler gibi dostlarım olduğu için ben de çok mutluyum.
İyi ki varsınız.
Sevgiyle kal.