14 Eylül 2008 Pazar

KABAKLI BİBERLİ GARNİTÜR


Et yemeklerine yakışan bu garnitür, perde pilavı ilede iyi gitti.

Malzemeler:


  • 2-3 kabak

  • 4-5 kırmızı biber

  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ ve tuz

Yapılışı:
Kabak ve biberler uzun ve ince ( julyenin uzunu) kesilir.Tuz ve yağla harmanlanır.Yapışmaz tepsiye veya yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayılır.200 derecede fırında pişirilir.Arzu edilirse patates de eklenebilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

canım hepsi birbirnden güzel çok güzel hazırlamışsın.istersen gece resim çekince pek güneş ışğına göre güzel çıkmıyor ya gündüz çekmeye çalış istersen ya da mümkün olduğu kadar ışıkların altında ..resimlerin bazıları tam net olmamış ya acaba ondan mı diye dedim..ama tarfiler çok güzel .ellerine sağlık canım.öptüm.