18 Eylül 2008 Perşembe

MİNİK SÜPRİZ PASTA


Evde hazırda pasta taban veya kek varsa, çay bardağı ile yuvarlaklar çıkarılır, çekmecedeki kremşanti, dolaptaki sütle karıştırılır keklere sürülür, meyvelerden ne varmış diye bakılır, evde olan meyve de iki kekin arasına ve üstüne yerleştirilir..Veee en güzel kısma gelinir;
ÇOCUKLARRR SÜPRİZZZZZ..........
http://birdemliksohbet.blogspot.com/ 'İN ev sahipliğini yaptığı EN GÜZEL PASTA yarışmasına bu tarifi gönderiyorum..Oraya giden tarifler arasında en güzeli olmadığı kesin ama en kolay pasta ünvanını alır herhalde..

9 yorum:

keskinli dedi ki...

canim selam pasta kolik olarak bayildim kiz masallah pes pese yayinlamissin ama bak hadim olmayarak bir tavsiyede daha bulunayim sana birgünde bu kadar cok yayinlama neden dersen en son hangi tarifi yayinlarsan ona yorum alirsin
digerleri arada kaynar kimsenin ilgisini ve dikkatini vcekmez ama yinede kendin bilirsin canim benimki tavsiye hayirli cumalar balim öptüm

Marifetane hobi dedi ki...

Ey Rabbim;Bizlere seni hatırlatan haller,seni anlatan diller,Sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle..CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.. hayırlı günler..

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Canım bence harika olmuş pastan ben seni şimdiden birinci ilan ediyorum:-))) ellerine sağlık hayatım.hem çok pratik hem de çok leziz görünüyorlar.öpüyorum...

selmin dedi ki...

Nurdancığım yine döktürmüşsün.. Süper görünüolar nefis olduklarından da eminim. Ellerine sağlık. Ama bloğunu her gezişimde iştahım tavana vuruyo. Napacam bilmem. Kolay gelsin öpüyorum Canım.

RUMEYSA dedi ki...

harikaa ayy dedim kim bilir nasıl zor bir tariff :) bakılınca öyle duruyorr hem kolay anlatmışsın hemde ne kadar az malzemesi var şaştım kaldım vallaa :)

nurdan dedi ki...

herkese çok çok teşekkürler..yorumlar çok güzel...

banu kırmızıgül dedi ki...

canım ellerıne saglık nefıs gorunuyor. iyi hafta sonları sevgılerımle..

akasyakokusu dedi ki...

Nurdan'cım canım valla benimde yarışmaya gönderecek kadar pasta yapma kabiliyetim yok..ama iyi bir izleyici olabilirim canım..en kolay pasta ünvanına hemen oy veriyorum..zira dolapta hayatımda ilk kez evde bulunsun diye aldığım pastaban var:))) çekmecelere soslar krem şantiler.inan anca yemek yapıp kaçıyorum mutfaktan..
bardakla kesme fikrine ben çikolata sosu yapıpta dökeyim diyordum..her ikiside uyar bana.ama uygulamaya gelince nasip bakalım..
ayy çok uzattım valla eline sağlık örtmenim..diğer mamalarada bakıcam:)))

bir demet feslegen dedi ki...

Gerçekten çok pratik ama şık bir tarif..Ve çocuklar kesin bayılır :)Ellerine sağlık
Sevgiler